Ajankohtaista

Ajankohtaista sivulla  kerrotaan yhdistyksen tämän hetken sekä tulevasta toiminnasta. 

Linnavuori esitteen voi ladata tästä.

Pataveden historiakirja on edelleen saatavana. Kirjan hinta on 25 euroa ja on myynnissä Kuhmoisten Kädentaitajilla os. Toritie 54 17800 Kuhmoinen. 
Kirjan voi myös tilata sähköpostilla osoitteesta patavesi.torvela(at)gmail.com.

Eino ja Pirkko Viikilän valmistama  50 -osainen kahviastiasto on vuokrattavana. Tarkempia tietoja saa sihteeri Marjatta Mattilalta.
Tämän lisäksi kyläyhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus lainata 24 hengen astiastoa, johon kuuluu myös 2 kpl 2 litran kannua ja 2 kpl pumpputermoskannua tilavuus 1,6 l. Astioita säilytetään Salosella. 

Linnavuori esitteen voi ladata tästä.

Patavesi-kirja

Patavesi-kirja Pataveden historiakirja on edelleen saatavana. Kirjan hinta on 25 euroa ja on myynnissä Kuhmoisten Kädentaitajilla os. Toritie 54 17800 Kuhmoinen. Kirjan voi myös tilata sähköpostilla osoitteesta patavesi.torvela(at)gmail.com.

Astiasto

Eino ja Pirkko Viikilän valmistama 50 -osainen kahviastiasto on vuokrattavana. Tarkempia tietoja saa sihteeri Marjatta Mattilalta. Tämän lisäksi kyläyhdistyksen jäsenillä on mahdollisuus lainata 24 hengen astiastoa, johon kuuluu myös 2 kpl 2 litran kannua ja 2 kpl pumpputermoskannua tilavuus 1,6 l. Astioita säilytetään Salosella.